Smag vine fra GlenWood hos Toft Vin på Islands Brygge og Dalgaard Supermarked i Hørsholm

Sales Manager Andre Lourens fra GlenWood Wines i Franschhoek vil servere hans vine hos Toft Vin på Islands Brygge onsdag den 15. maj mellem 15 og 18 og hos Dalgaard Supermarked i Hørsholm torsdag den 16. maj mellem 15 og 17.30.

Der vil bl.a. være mulighed for at smage GlenWood’s Flagship hvidvin, som er en Chardonnay Vigneron’s Selection 2011. Den let gyldne vin byder på en kompakt bouquet af mandel, vaniller og en tone af mineraler. Smagen er rig og fyldig med en lang, lang finish af hassel og engelsk lakrids. En vin som ånder de store Grand Cru-vine i nakken, men som vil være drikkemoden langt tidligere.

images

Her lidt billeder fra GlenWood. GlenWood GlenWood 3 GlenWood 2 GlenWood 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.