2 nye vine fra Fairview


Vi har fået disse 2 nye vine hjem fra Fairview.

Den første er en “champagne”.  Det er en vintage fra 2011 og er fremstillet på Viognier (36%), Grenache Noir (34%) og Grenache Blanc (30%).  Super elegant og en flot balance mellem frugt og citrus.

IMG_1258

Nyhed nr 2 er en dessertvin fremstillet på Viognier. Special Late Harvest Viognier vintage 2012 er strågylden i farven. Duften er liflig og sødmefuld med nuancer af lime, passionsfrugt og frisk ananas. Smagen domineres af citrusfrugter og akaciehonning. Velafbalanceret frugtsyre. En rigtig lækkerbidsken for slikmunde!

IMG_1255

Den sidste vin er ikke en nyhed, men blot i en ny årgang.  Jakkalsfontein vintage 2009 fik 5 ud af 5 stjerner af Platter i hans 2013 guide.  Jakkalsfontein er baseret 100% på shiraz druen fra The Swartland.  Endnu en top vin fra Fairview i Paarl.

IMG_1260

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.