Fairview besøg

Fairview er et af vor nye vinhuse og vi begyndte at importere fra dem i 2011.  I dag eksporterer de til 27 lande og fremstiller mere end 3 millioner flasker pr år, hvilket er meget efter Sydafrikansk standard. De er hermed en af de største familieejet vinfarme i Sydafrika. Fairview har 3 serier af vine; Fairview, La Capra og Goats do Roam.  Vi har valgt at fokusere på deres ikon serie, Fairview, som består af mere end 20 forskellige vine.  Vi blev dog så interesseret i Goats do Roam og vi smagte deres Red, White og Rosé og især Rosén var super flot og vi har bestemt os for at tage nogle flasker hjem heraf.  De kommer til Danmark i slutning af april og er klar til sommeren.  Fairview fremstiller også en super lækker oliven olie og den har vi også valgt at tage med i vor sortiment.  Nedenfor et par billeder fra Fairview:

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi smagte på samtlige vine fra Fairview og vi har valgt at udvide vor sortiment med følgende varianter: Darling Sauvignon Blanc, Eenzaamheid Shiraz 2009 og Mourvédre 2009

I aften tager vi til Cape Town, hvor vi skal deltage i en Môreson Winemakers Dinner med Clayton & Co.  Vi skriver om denne event på bloggen i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.