393 = Top Kvalitet

393 meter over havets overflade ligger David Trafford’s vinmarker.  Hans vin sælges under navnet de Trafford og vi besøgte ham og hans kone Rita i går.  Som altid en utrolig oplevelse, hvor vinen, maden og udsigten går hånd i hånd.

Vi startede smagningen med nye årgange af Chenin Blanc, Syrah 393, Elevation 393 og Cabernet Sauvignon.  Vi smagte også de nye årgange af Sijnn White og Sijnn Red, som er David’s ”Rhone” projekt.

Herefter smagte vi nogle nyheder fra David.  Først hans Placemat Collection 2010, som består af 5 forskellige shiraz vine fra forskellig enkeltmarker i Sydafrika fra år 2010.  David har selv arbejdet med vinen og udvalgt druerne og dette er en super spændende måde at smage shiraz på fra forskellige egne i Sydafrika.  Jeg fik ”kun” lov til at købe 20 kasser heraf og de kommer hjem ultimo april måned.

Herefter smagte vi Chenin Blanc Four V.  Four V står for Four Vintages og denne vin er sammensat af Chenin Blanc fra 2008, 2009, 2010 og 2011.  Den er super lækker og har en  unik balance mellem fad, frugt (passion og citrus) og syre.  Lidt af et røverkøb, som jeg glæder mig til at servere for jer i Danmark.

 

 

 

 

Så var det tid til frokost og Rita havde sammensat en dejlig tærte med en lækker salat – så bliver livet ikke bedre. Og dog, til kaffe drak vi en de Trafford Straw Wine 2009 – Sydafrika’s bedste dessertvin (i min verden).

 

Her nogle af de dejlige billeder fra vor besøg.Al vin fremstilles via håndkraft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.