Turen går til Sydafrika

Mandag den 5. marts tager jeg til Sydafrika med min kammerat Peter Christensen.  Vi skal ned og besøge vor 7 vinhuse og smage på deres nye årgange og nye vine.  Vi skal også besøge Howard Booysen Wines og hvis alt går efter planen, påbegynder vi import af deres vine (fremragende Riesling og Cinsault).

Vi vil løbende opdatere denne blog med vor oplevelser.

Programmet er som følger:

6. marts – vi ankommer og skal bo hos Môreson.  Vi skal smage på deres nye årgange samt spise middag med Clayton Reabow (Môreson’s winemaker)

7. marts – vi tager ud og besøger Fairview i Paarl.  Dette bliver super interessant og jeg ser frem til at møde teamet bag Fairview.  Om aftenen skal vi til Cape Town og deltage i en Môreson Winemaker Dinner

8. marts – Kl. 11 har vi møde med Ken Forrester og om eftermiddagen skal vi mødes med Howard Booysen.  Dette bliver (også) en spændende dag og mødet med Ken Forrester ser jeg frem til.

9. marts – vi flytter ind hos Anton Beukers (GM & Winemaker på Hoopenburg).  Kl. 10 kører vi til Napier og tager en frokost med Jean Daneel.  Herefter går turen til Crystallum i Hermanus, hvor vi har smagning og møde med Peter Allan Finlayson.

10. marts – smagning med Hoopenburg på jeres farm i Stellenbosch og sightseeing i Cape Town om eftermiddagen.

11. – 14. marts – vi tager nord på, hvor vi skal på jagt, besøge Sun City m.v.  Dette er sammen med Juan og Clayton fra Mpala Lodge.  En rigtig herretur i bushen.

14. marts – vi tager tilbage til Cape Town og skal bo på Lqf i Franschhoek

15. marts – besøg, smagning og frokost med David Trafford hos de Trafford

16. marts – en fridag indtil videre, hvor vi skal ligge ved poolen.  MEN MEN, vi skal nok også ud og smage på lidt vino hos et par af vinhusene i området.

17. marts – vi flyver tilbage til DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.